Club Lancia Bulgaria
Напишете отговор
ИталФест 2006 писта Дракон-с. Калояново 7-Октомври
Чел списания
Чел списания

Местожителство: София
Отговорете с цитат
Дами и Господа,

Таз годишния ИталФест 2006 ще се проведе на 7ми Октомври на единствената в България състезателна писта край град Пловдив, намираща се в село Калояново.

Писта Дракон е единствената писта в България, която може да ни предложи едно от най-интересните състезания, а именно Италианското Преследване, което ще е част от таз годишната програма на фестивала.

Другата част от предварителната програма е:

Конкурси:

1.Оптичен тунинг (външен+вътрешен)

2.Силов тунинг (двигател,трансмисия, спирачки, изпускателна система и т.н.)

3. Аудио Тунинг

4. Ретро автомобил

Състезания:

1. Драг на 402метра

2.Майсторско шофиране

3.Италианско Преследване

ПС; Това е за сега предварителна програма, която може да претърпи промени.

Очаквайте повече информация скоро...
Вижте профила на потребителяВижте всички мнения на KGBИзпратете лично съобщениеПосетете сайта на потребителяICQ Номер
Специалист
Специалист

Местожителство: Перник
Отговорете с цитат
Имам няколко въпроса Laughing на място ли ще е записването за участие в някои от конкурсите ? Rolling Eyes и ще има ли осигурено спане някаде в смисъл всичко да е уредено или сами ще трябва да търсим Question Ще чакам с нетърпение 7-ми да видя толкова италянки на едно място Mr. Green

Специалист

Отговорете с цитат
Сега се уточнява хотела и офертите. Записването за конкурсите ще става на място. Idea

Чел списания
Чел списания

Отговорете с цитат
Приятели имаме вариянт за спане на Хисаря темата е в Алфа форума моля давайте резервациите там за да мога да ги преброя Wink

Ако има промени по условията ще бъдете уведомени в темата и ще можем да коригираме бройките ако някой се откаже въпроса е че засега спешно ми трябват бройките Very Happy

Ето и темата: http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=7806

Тия у заводо ако знаят с бат Еньо кво и направихме, ще ни линчуват публично!
Alfa Forever!!!
Вижте профила на потребителяВижте всички мнения на boboИзпратете лично съобщениеПосетете сайта на потребителяICQ Номер
Специалист
Специалист

Местожителство: Перник
Отговорете с цитат
Аз да питам още нещо Embarassed в алфа форума не го видях ,а пък и за първа година ще идвам на италфест Embarassed Embarassed предполагам ,че за Драг-а и за Италянското преследване има някакви класове Question Защото няма да е интересно да се гоня с някои 2.0 Турбо Wink надявам се да има нещо и за по бавничките 1.8 , 1.6 Wink а и последен въпрос от колко часа е началото Question

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
Не можете да прикачвате файлове
Не можете да теглите файлове
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа  
Страница 1 от 1  

Напишете отговор