www.lancia-bg.com
http://www.lancia-bg.com/forum/

Слечвало ли ви се е,или само за мен е високосна годината
http://www.lancia-bg.com/forum/viewtopic.php?f=14&t=16731
Страница 1 от 1

Автор:  danko123 [ 07 Апр 2009, 21:48 ]
Заглавие:  Слечвало ли ви се е,или само за мен е високосна годината

Накратко.Отивам в София с една тойота ,с брат ми,ще си купувам Капа!!!Купувам аз капата и всичко 6,но трябва момчето да го върна до бъкстон, щото му взимам колата.Брат ми остана до кино Арена да ме чака (околовръстното).Дотук добре.Аз щастлив,капата бяга ,ке се скине.И изведнъж..............проблем!!!!!!!!?????????Аз, сега къде съм???Преди или след киното??(само да спомена че в София знам как да стигна с колата до ТУ,и с това познанията ми се изчерпват).Звъня на брат ми и викам-Брато незнам къде съм,преди или след Арена,(той се спука да се смее)тръгвай и ще се чакаме на Църна маца.Дотук пак бива.Такааа,карам си аз и виждам че съм преди киното и почвам дасе кьора да видя тойотата,гледам светофаара зелено,пред мен една патрулка си спряла,тойотата я няма......ляв мигач, 4 ,гааааааз(ланчока се изправи на задни крака) :lol: .Тия веднага тръгнаха след мене ,молко зор да ме стигнат,ама пуснаха сирената и спрях. -Документи,книжка талон и елате при патрулката.ОК. и пак -Господине ,със док.всичко е наред ,ама тия светофари имаме ли ги за нещо,нямаме ли ги.......????????Викам,пичове,кви светофари,кви 5лева,аз си минах на зелено,даже вие си дремехте отдясно!!??????-Не ,ние ДРЕМЕХМЕ на червено,беше зелено,ама за наляво!и аз ъъъъъъъъ........... глътнах граматиката(а как си бях поел въздух да се разправяяяяям :lol: :lol: майкоооооооо!!!!!!!)Пичове,викам,може!Непознавам града,е сега и колата съм купил...може,може и на червено да съм минал,не споря,ама мислите ли че аз ще ви видя , пред вас ще вина на червено,че и с мигач?(въртя се като бит красавец)-Виж сега,кво пише тука,50лв и контролни точки(направи им впечетление че всички точки са си намясто)кво прайм???Викам-де да знам,квот искате правете.Направихме се малко лаф,видеха че суха пара няма да излезе,то и нямах повече от 15 лв,то със всичките му там плащания...........и викат-Абе аре ставай и ни се махай от главата(без акт)Казвам им-момчета, за тази приказка ще ви почерпя,имам тука 10 лв ама са от сърце-Е щом са от сърце ,може.......!!Аз като чух че ми се размина, и неможех да повярвам,щом ми се образува желаниеда ги чепавам............На който после казах, никой не вярва,то и аз можеше да не повярм щото звучи като научна фантастика ,ама ей го на,на мене ми се случи.Сигуно един път в живота се случва във високосна година!!??Знам ли и аз................

Автор:  blackfire [ 07 Апр 2009, 23:06 ]
Заглавие: 

ХАха то такива преживявания съм сигурен, че всеки има :)
Моето се случи на светофара на ракова болница лятото докато си пробвах gps-a, и понеже знаете там сфетофара как се "вижда" от листата на дърветата лятото .. и аз си преминах на червено като пич... спряха ме, имах точно 7 лв и някви стотинки, караха ме багажник да отварям., гледаха документи... накрая ме пуснаха без нищо, за което още съм признателен, още повече като разбрах че точно тогава съм карал и с изтекла гражданска, ама те не са видели... :mrgreen:

Автор:  jamesdavidso [ 08 Апр 2009, 10:41 ]
Заглавие: 

Трудничко за четене, но забавно! Аз съм имал два случая с черпене, но за други неща - навлизане срещу забранителен знак и измислено отнемане на предимство.

Автор:  mariobg [ 08 Апр 2009, 12:35 ]
Заглавие: 

Вярно трудничко за четене. Но така като се замисля това си е тема точно за това да покаже че все пак има и хора из родната полиция. Както ти сам си написал, надали ще има такъв идиот, който ще мине на червено виждайки патрулката да седи на светофара.

Автор:  piesles [ 08 Апр 2009, 22:21 ]
Заглавие: 

Ми да ви кажа аз само веднъж не съм минавал с черпене и ми костваше много :D

Страница 1 от 1 Часовете са според зоната UTC + 3 часа
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/